Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

FOTO: Se lucrează la stage-ul pentru WrestleMania 38

Se pare că putem ”trage puțin cu ochiul” asupra construcției stage-ului pentru WrestleMania 38. Mania, cel mai important eveniment anual a WWE, ajuns la ediția cu numărul 38, urmează să aibă loc pe parcursul a două nopți la AT&T Stadium din Dallas, Texas, sâmbătă, 2 aprilie și duminică, 3 aprilie 2022. Card-ul Pay-Per-View-ului are multe meciuri interesante cu superstarurile de top ale companiei lui Vince McMahon.

Utilizatorul ”imthebosslegit” a postat pe Twitter o imagine cu, construcția șcenei WrestleMania 38 în incinta AT&T Stadium. După cum putem vedea în fotografia de mai jos, încă mai este foarte multă muncă până la terminarea acesteia.

Așa cum se poate observa, două elemente mari în formă de stea vor fi atârnate deasupra ring-ului de îndată ce lucrările se vor finaliza. De asemenea, rampa de intrare este făcută să arate ca o stea uriașă, în ciuda faptului că este neterminată momentan.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages