WWEWWE PPV

FOTO: Rezultatul antrenamentelor lui Christian pentru revenirea de la WWE Royal Rumble 2021

Christian a muncit din greu pentru a reveni în ring la Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble 2021. Încă nu l-am văzut luptându-se din nou, dar există întotdeauna speranța că se va întâmpla asta. El are, de asemenea, o soluție nutrițională pentru a-și menține fizicul în cea mai bună formă.

Stilul de viață sănătos, mesele atente și regulate l-au ajutat pe „Căpitanul Charisma” să-și mențină corpul la un stadiu uluitor pentru apariția de la Rumble. În plus, a lucrat foarte mult în sala de sport pentru a obține aceste rezultate.

Cei de la Nutrition Solution l-au sfătuit pe Christian să ia cele mai bun decizii în ceea ce privește alimentația sa. Aceștia au postat pe Instagram o fotograife cu Christian înainte și după ce el le-a urmat sfaturile, iar aparent planul lor a avut succes.

Nu se știe nimic despre revenirea lui Christian pentru un alt meci în ring-ul WWE. Fanii vor spera întotdeauna că se va întâmpla asta, deoarece Christian a primit undă verde să lupte din nou.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !