Sustineti InRing.Ro
WWE

FOTO: Prima apariție a lui Brock Lesnar după WrestleMania 38

După cum știm, Brock Lesnar a pierdut titlul WWE în fața lui Roman Reigns la WrestleMania 38, într-un meci de unificare a titlurilor. A fost un Main Event de care se știa cu mult timp înainte.

De atunci, Lesnar a fost absent de la WWE TV și fanii s-au întrebat ce a făcut ”The Beast Incarnate” în tot acest timp. Se pare că Brock a avut prima apariție publică după Mania 38.

The Bearded Butchers a postat o fotografie cu Brock Lesnar pe Twitter, dezvăluind că acesta i-a contactat: „Tocmai am primit un telefon de la Brock Lesnar, fiind încântat să ne împărtășească ce a făcut astăzi. (Măcelărește o vită). Suntem de acord 100%!!! Bună treabă, Brock!”.

Lesnar este promovat pentru Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an. Înainte de asta, el va lucra, de asemenea, la Money in the Bank pe 2 iulie. Rămâne de văzut când se va întoarce fostul Campion WWE în ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages