Sustineti InRing.Ro
WWE

FOTO: Noul look al lui Randy Orton

Randy Orton pare să se simtă bine, în ciuda problemelor pe care le-a întâmpinat la spate. Un fan al lui Orton a postat pe Twitter câteva fotografii cu ”The Viper” la o piscină din Missouri și părea să fie bine dispus. De asemenea, acesta și-a schimbat puțin look-ul, renunțând la barbă și mustață. În plus, după cum se poate vedea, el pare să fie încă în formă, astfel că problemele sale cu spatele nu par să-i fi afectat antrenamentele.

Randy nu a mai apărut la WWE TV din 20 mai într-un episod al show-ului Friday Night SmackDown, în care el și Riddle au priedut un meci împotriva The Usos. Înainte de meci, se pare că Orton a fost nevoit să suporte câteva proceduri la spate pentru a putea lucra, și se crede că spatele lui este atât de afectat încât ar putea fi nevoit să se opereze, ceea ce l-ar ține departe de ring pentru tot restul anului.

Nu se știe când va fi operat superstarul WWE, dar imaginile de mai jos ar indica faptul că intervenția chirurgicală nu a avut loc încă, deoarece este greu să te miști după o astfel de procedură. Este clar că Randy Orton nu va lucra la SummerSlam, deoarece planul inițial era ca el să îl înfrunte pe Campionul Undisputed WWE Universal Roman Reigns la acest Pay-Per-View. Cu toate acestea, s-a apelat la Brock Lesnar pentru a-l înlocui pe Orton.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages