AlumniWWE

FOTO: Keith Lee, are un look complet nou

Mulți fani se întreabă dacă Keith Lee va avea un look diferit atunci când se va întoarce în ring-ul Pro Wrestling-ului. Răspunsul este, da! Fostul superstar al WWE se află în prezent sub clauza non-compete timp de 90 de zile. Fanii sunt nerăbdători să vadă unde va lucra ”The Limitless One” în 2022.

Keith Lee, a postat ieri după-amiază o fotografie pe Twitter, în care putem observa că are un nou look surprinzător, părul lui fiind alb. Lee, a menționat că părul său a început să albească când avea 16 ani.

„Iată o poveste amuzantă despre mine. Am început să am părul alb de la 16 ani! Personal, îmi place. Mi-aș dori să fie total alb. Din păcate, mulți nu înțeleg știința și doar asociază acest lucru cu vârsta. Oameni fericiți, fiți recunoscători pentru lucrurile pe care le aveți.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !