WWEWWE RAW

FOTO: Karrion Kross, are un nou look

Karrion Kross, și-a dezvăluit noul look prin două fotografii postate pe Twitter, una dintre ele fiind alături de logodnica sa Scarlett Bordeaux. Fotografiile au fost aparent inspirate din filme, deoarece aveau citate din ”Heat” și alte filme. Kross, a folosit un citat al personajului pe care Robert de Niro îl joacă în ”Heat”.

Am raportat la începutul acestei săptămâni că WWE intenționează să modifice din nou gimmick-ul lui Kross. Oficialii nu au deocamdată de gând să o folosească pe Scarlett la TV alături de el și nu se știe când va reveni Karrion în ring.

Karrion Kross, nu a mai lucrat la house-show-uri de la începutul acestei luni după un meci împotriva lui John Morrison. De asemenea, ultimul său meci la RAW a fost la sfârșitul lunii septembrie, când a câștigat în fața lui Jaxson Ryker. WWE a difuzat viniete la TV pentru a-i indica revenirea.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !