WWEWWE RAW

FOTO: Cody Rhodes dezvăluie cum decurge recuperarea accidentării sale

Cody Rhodes a dat tot ce avea mai bun în meciul cu Seth ”Freakin” Rollins de la Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell. Cu toate acestea, a făcut-o după ce a suferit o accidentare gravă. Vă reamintim că Rhodes și-a rupt tendonul prectoral dar, în ciuda acestui fapt, a avut o prestație uimitoare. Acum ”The American Nightmare”, se recuperează și ar putea chiar să revină mai devreme decât se aștepta.

Cody a postat un Insta-Story pentru ca urmăritorii săi să vadă cum decurge recuperarea acestuia. El a oferit o fotografie în care apare cu o vânătaie uriașă pe partea stângă a abdomenului și câteva pe brațul stâng. Intervenția chirurgicală la care a fost supus și-a lăsat amprenta intens pe corpul său.

Superstarul WWE le-a spus fanilor săi că majoritatea vânătăilor au ajuns până la coaste și chiar la șolduri. El a menționat că operația a fost destul de surprinzătoare, deoarece era ”mult sânge sub ele”.

Rhodes se recuperează destul de bine, mai ales că intervenția chirurgicală a fost un succes. Recuperarea lui Cody, dacă decurge așa cum trebuie, ar putea să-l readucă în ring la timp pentru Royal Rumble. Un prilej bun pentru a merge după titlul WWE.

Oficialii au precizat că Rhodes va lipsi din acțiune timp de 9 luni. Se pare că, compania chiar a filmat operația acestuia pentru a folosi imaginile în viitoarele promo-uri. Sperăm ca, Cody să revină în ring cât mai repede și îi dorim acestuia însănătoșire grabnică!

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !