Sustineti InRing.Ro
AEWAEW PPV

FOTO: Bryan Danielson are un nou look; *SPOILER* despre debutul său în AEW

Bryan Danielson are un nou look

Bryan Danielson aka Daniel Bryan este în afara acțiunii de câteva luni, dar acest lucru se va schimba în curând, deoarece se pregătește pentru debutul său în AEW.

Fostul superstar din WWE va avea un nou look atunci când fanii îl vor vedea la TV, deoarece Brie Bella a postat recent fotografii pe contul de Instagram alături de soțul ei. Acesta are un hair-style nou, părul scurt în părți și o coadă lungă în spate. Bryan a „stat în anonimat” odată cu plecarea din compania lui Vince McMahon.

Vă reamintim că, la începutul acestui an, Danielson a ales să nu semneze un nou contract cu WWE fiind scos de la TV după ce a pierdut un meci împotriva campionului Universal Roman Reigns la ediția din 30 aprilie a show-ului SmackDown.

S-a raportat că Bryan a semnat un contract cu AEW iar debutul lui se va produce în curând. La show-ul Dynamite din această săptămână, CM Punk a confirmat categoric că Danielson este „pe drum”, dar fanii vor trebui să aibă un pic mai multă răbdare.

*SPOILER* despre debutul său în AEW

Se pare că fanii nu vor aștepta chiar atât de mult pentru a-l vedea pe Bryan Danielson debutând în AEW. Bodyslam.net raportează că mai multe surse au confirmat că Bryan va debuta la Pay-Per-View-ul All Out din Chicago pe 5 septembrie 2021.

Inițial, Danielson urma să debuteze la AEW Dynamite: Grand Slam în New York, deoarece cazurile de răspândiere a Covid-19 sunt în creștere iar acest lucru este un motiv de îngrijorare. Potrivit unui mandat emis vineri, 27 august, fanilor care participă la evenimente pe stadionul Arthur Ashe li se va cere să prezinte dovada vacinării, astfel încât show-urile să nu fie un pericol, totul se poate schimba dacă numărul cazurilor de Covid continuă să crească.

La Pay-Per-View-ul All Out vom avea parte de debutul in-ring al lui CM Punk pentru AEW. Punk se va înfrunta cu Darby Alin. Show-ul va fi titrat de Kenny Omega care își apăra titlul AEW World împotriva lui Christian Cage.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages