Sustineti InRing.Ro
WWE SmackDown

FOTO: Brock Lesnar, a fost văzut într-o apariție publică rară

O nouă fotografie face furori în mediul online. Superstarul WWE, Brock Lesnar, a fost văzut dansând și distrându-se de minune cu o prietenă. Identitatea partenerei de dans a lui Lesnar este necunoscută.

La SmackDown-ul de săptămâna trecută, ”The Beast”, l-a executat pe Campionul Universal Roman Reigns cu două F5-uri pentru a încheia show-ul. Brock, a venit repede în ring pentru a-l salva pe Paul Heyman de un atac al The Bloodline.

Deoarece Reigns l-a concediat pe Heyman, este posibil ca Paul să stea în colțul lui Brock la Pay-Per-View-ul WWE Day 1. Dacă vinerea trecută am asistat cu adevărat la sfârșitul alianței dintre Reigns și Heyman, aceasta a durat 476 de zile. ”Colaborarea” între ”Tribal Cheif” și renumitul manager a început la ediția SmackDown-ului din 28 august 2020.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages