Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

FOTO: Braun Strowman, arată diferit față de când era în WWE

Fostul superstar din WWE, Braun Strowman, pare să se fi antrenat din ce în ce mai mult pentru a se menține în cea mai bună formă a vieții sale. Strowman, a postat o nouă fotografie pe contul său de Instagram și se pare că este mult mai bine decât era acum câteva luni. În descrierea fotografiei, Braun, a spus: ”Este timpul să mergem la muncă!!!!!!!!!!”.

Încă nu se știe dacă a ajuns la o înțelegere cu o altă companie din Pro Wrestling. La un moment dat, a avut discuții cu Impact Wrestling și se credea că va debuta la Bound for Glory, dar nu s-a concretizat nimic.

AEW ar putea fi o posibilă opțiune pentru el, dar nu au existat indicii despre un potențial debut în acea industrie, cu excepția faptului că Mark Henry și-l dorea acolo în urmă cu câteva luni. O întoarcere în WWE putea fi exclusă acum ceva timp, dar poate Vince McMahon s-a răzgândit după ce l-a văzut cum arată acum.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages