Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

FOTO: Apariție recentă în public a fostului superstar WWE Bray Wyatt

Windham Rotunda aka Bray Wyatt, pare să aibă o viață bună departe de Pro Wrestling. Nu s-a auzit prea multe despre fostul superstar WWE de când a fost concediat în iulie anul trecut datorită reducerilor bugetare, însă există numeroase speculații că ar putea veni în AEW sau Impact Wrestling, dar toate indiciile arată că nu se grăbește să facă acest lucru momentan.

După cum puteți vedea mai jos, Rotunda a avut o apariție publică recentă alături de alte nume cunoscute, inclusiv crainicul AEW Justin Roberts și actorul Skylar Astin.

Ultimele informații referitoare la Wyatt (Rotunda) au fost că lucrează la un film. Dave Meltzer, a menționat că, deoarece Bray a fost unul dintre cei mai bine plătiți wrestleri din WWE, este puțin probabil să aibă probleme financiare astfel încât să revină imediat în ring.

Deoarece plecarea lui din WWE a avut loc acum 7 luni, Bray Wyatt nu a mai luptat de aproape 1 an. Așa cum putem observa în fotografie, pare să fie într-o formă bună și bine dispus.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages