Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Fostul superstar WWE John Morrison și-a schimbat numele

John Morrison, a revenit în AAA sub un nume nou. Fostul superstar WWE a apărut seara trecută la show-ul Rey de Reys și a dezvăluit că noul său nume este John Superstar. Aceasta ar fi a 11-a oară când folosește un nume diferit.

El a folosit următoarele nume în diferitele promoții: John Hennigan (numele real), John Morrison, Johnny Blackcraft, Johnny Blaze, Johnny Impact, Johnny Nitro, Johnny Onyx, Johnny Spade și Johnny Ultra.

Johnny Superstar, s-a aflat printre supersarurile concediate din WWE în noiembrie anul trecut datorită reducerilor bugetare. Soția sa, Taya Valkyrie, l-a făcut să se întoarcă la AAA în decembrie anul trecut în cadrul Triplemania Regia II.

Tot la show-ul Rey de Reyes, Carlos Cabrera s-a reunit cu Hugo Savinovich la masa announcer-ilor. Cabrera, a fost concediat de WWE săptămâna aceasta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages