AEWAlumniWWE

Fostul superstar WWE Jeff Hardy: ”Merg în AEW, sunt atât de entuziasmat”

Zvonurile că Jeff Hardy va merge în AEW au fost confirmate. Hardy a dat vestea pentru canalul de YouTube ”Official Jared Myers”. Cel care i-a luat interviul spune că acest lucru s-a întâmplat la unul dintre concertele recente ale lui Hardy fiind ”mai mult o discuție” decât un interviu serios, dar Jeff știa că era filmat.

Îl puteți auzi pe Jeff Hardy vorbind despre acest subiect în clipul de mai jos. Calitatea audio este slabă, dar se înțelege că Hardy spune: ”Merg în AEW, sunt atât de entuziasmat”.

Venirea lui Jeff Hardy în AEW a fost speculată de săptămâni întregi și au existat indicii în acest sens la AEW TV. Jeff a fost concediat din WWE în luna decembrie a anului trecut, după ce oficialii au ajuns la concluzia că s-a comportat neadecvat când a plecat prin zona fanilor pe parcursul unui meci la un Live Event. Anterior, Jeff a confirmat că nu a luat niciun stupefiant, iar rezultatele testelor anti-drog care au ieșit câteva săptămâni mai târziu au confirmat acest lucru. Se pare că oficialii WWE l-au contactat pe Hardy pentru a afla dacă ar fi interesat să revină în companie și să fie introdus în Hall of Fame, dar acesta a refuzat ambele oferte.

Hardy ar fi liber să apară în AEW la începutul lunii martie și se pare că o reuniune cu Matt la AEW TV va avea loc foarte curând.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !