Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Fostul superstar WWE Bray Wyatt este gata să revină în Pro Wrestling?

Windham Rotunda, aka Bray Wyatt, fostul superstar WWE, a postat un tweet enigmatic care pare să indice că este pregătit să revină în Pro Wrestling. Cel puțin majoritatea fanilor tind să creadă acest lucru.

În tweet, Rotunda spune: „Tot ce mi s-a întâmplat vreodată mai bun, a venit mai întâi o perioadă de suferință oribilă. Nu mă întreb niciodată de ce, aștept doar ca partea dură să se termine. Am fost ales dintr-un oarecare motiv. Și am chestii de făcut. Nu mă mai doare, ci mă arde. Sunt gata acum.”

De asemenea, la finalul tweet-ului există un emoji cu cerc roșu, unii crezând că Wyatt și-a încheiat socotelile și se va întoarce în WWE. Nu se știe dacă într-adevăr este așa, se poate întâmpla orice. Știm că AEW și Impact Wrestling au arătat interes față de Windham, dar se spune că suma financiară cerută de el este foarte mare.

Poate că a mărit prețul, pentru a nu avea oferite în timp ce lucra la alte proiecte. Se pare că vom afla în curând care va fi drumul său în acest sens.

Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell are loc în acest weekend, așa că ar putea fi un moment oportun pentru revenirea lui Bray Wyatt, dacă ambele părți doresc asta. Dacă Rotunda are alte planuri, atunci AEW Dynamite este în această seară, oficialilor acestei companii le place să aibă un show-uri majore în urma unui PPV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages