IMPACT WrestlingWWEWWE NXT 2.0

Fostul Superstar din Impact Wrestling, Eli Drake, a debutat în WWE NXT sub un nou nume

Fostul campion mondial din Impact Wrestling, Eli Drake, a semnat cu WWE. Drake și-a făcut apariția cu puțin timp înainte de a fi difuzat pre-show-ul pentru NXT TakeOver: Vengeance Day.

Drake a lucrat recent pentru National Wrestling Aliance, dar a fost free agent de câteva luni. În timpul unui interviu cu Chris Van Vliet, Drake a spus că nu se gândește la o revenire în Pro Wrestling, deoarece se ocupă de realizările proiectelor exterioare, însă planurile s-au schimbat și, după cum puteți vedea în clipul de mai jos, se pare că el va face parte din brand-ul NXT.

Conform celor prezenți la TakeOver, Drake se prezintă sub un alt nume, LA Knight. Drake este cel mai recent superstar de top care a semnat cu WWE. După cum am menționat, Taya Valkyrie a venit și ea în companie. Aceasta a fost în backstage la ultimele înregistrări din NXT.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !