Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Fostul crainic WWE, Ricardo Rodriguez anunță că se va întoarce la dezintoxicare după ce a clacat

Un fost crainic din WWE a anunțat în cursul zilei de ieri că se întoarce la dezintoxicare. Fanii s-ar putea să și-l amintească de pe vremea când era în WWE ca majordom/crainic în ring pentru Alberto Del Rio, însă el este și un mare luptător și antrenor profesionist.

Ricardo Rodriguez a vorbit deschis despre problemele sale cu alchoolul în trecut și anterior a terminat o perioadă de dezintoxicare, dar ieri a anunțat că se va întoarce acolo după ce a clacat.

”Am clacat. Mă întorc la dezintoxicare. Voi lipsi de la toate aparițiile pe care trebuia să le am, până la vești mai bune.”, a spus Rodriguez într-o postare pe Twitter.

În urma tweet-ului, Rodriguez a primit multe mesaje pozitive de la fani și oameni din Pro Wrestling, inclusiv persoane din AEW și cele cu, care a lucrat când era în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages