Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Fostul CEO al WWE, Vince McMahon, sub investigație federală, conform Wall Street Journal

Wall Street Journal a relatat în cursul zilei de ieri că retragerea lui Vince McMahon din WWE a fost grăbită de noile investigații federale privind scandalurile legate de banii folosiți cu un alt scop.

Raportul adaugă că Securities and Commission și procurorii federali au lansat anchete privind plățile de bani folosiți pentru a rezolva acuzațiile de comportament sexual nepotrivit. La începutul zilei de ieri, în raportul SEC, WWE a făcut aluzie la investigații, dar nu a precizat o anumită entitate. Compania a declarat că a primit ”anchete de reglementare, de investigație și de aplicare a legii, citații sau cereri” în legătură cu pățile din banii respectivi.

Wall Street Journal menționează că a încercat să ia legătura cu purtătorii de cuvânt ai lui Vince și WWE, dar aceștia nu au răspuns imediat la solicitările de a comenta, iar purtătorul de cuvânt al directorilor independenți din consiliul de administrație al WWE a refuzat să comenteze. De asemenea, SEC și purtătorul de cuvânt al biroului procurorului american din Connecticut nu au oferit niciun comentariu.

Vă reamintim că Vince a părăsit compania vinerea trecută. Stephanie McMahon și Nick Khan sunt acum co-CEO, iar Paul ”Triple H” Levesque este șeful departamentului de creație.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages