AlumniWWEWWE PPV

Fostă divă WWE revine în meciul Royal Rumble feminin pentru prima dată după 8 ani

O altă fostă divă din WWE urmează să revină în cadrul Pay-Per-View-ului Royal Rumble de mâine seară, ea ne mai fiind văzută la WWE TV de aproape 8 ani. PWInsider raportează că Aksana se află în St. Louis și urmează să participe în meciul Rumble feminin.

Aksana, a semnat un contract de dezvoltare în 2009, debutând la Florida Championship Wrestling, precursorul de dezvoltare al NXT. Pe parcursul carierei în FCW, ea a câștigat titlul divelor și a fost Queen of FCW. A debutat la RAW în 2011 într-un meci Divas Halloween Costume Battle Royal și la scurt timp după aceea a fost mutată în SmackDown, unde a câștigat primul său meci individual învingând-o pe Natalya.

Ea a fost, de asemenea, implicată într-un storyline în care s-a dezvăluit că este atacatoarea misterioasă a lui Kaitlyn, acționând la ordinele lui Eve Torres. Aksana, a fost concediată în iunie 2014, după ce a pierdut un meci împotriva lui Alicia Fox la SmackDown.

Aksana, se alătură unei liste lungi de dive care revin la evenimentul Royal Rumble de anul acesta, ele fiind: The Bella Twins, Summer Rae, Lita, Kelly Kelly, Michelle McCool și Mickie James.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !