Sustineti InRing.Ro
WWE

Fostă divă l-a contactat pe Vince McMahon pentru a reveni în WWE

Ariane Andrew, cunoscută de fanii WWE drept Cameron din Funkadactyls, vrea să revină în companie. În timpul unui interviu pentru The Wrestling Inc Daily, Andrew, a răspuns la întrebarea dacă ar dori sau nu să se întoarcă în WWE. Iată ce a spus:

„Sunt foarte reticentă în a da un răspuns la întrebarea asta, dar da, am contactat de curând oficialii din WWE și le-am spus: „Mi-ar plăcea să mă întorc. Voi reveni?” Asta rămâne de văzut. De fapt, am vorbit direct cu ”capul afacerii”, Vince McMahon. Mi-e dor să mă aflu în lumea Wrestling-ului. Am văzut-o pe Naomi acum 3 luni și mi-am zis: ”Știi ce, ddacă nu am făcut nimic, dacă nu am câștigat niciodată un titlu, simt că o pot face acum”. Ar fi minunat să câștig titlurile feminine la echipe.”

Răspunsul lui Vince pentru Ariane, a fost: ”Voi transmite solicitarea ta șefului relațiilor cu talentele din WWE, John Laurinaitis.”

Ariane, a activat în domeniul actoriei și a lansat un single intitulat ”Born with It” de când a părăsit WWE în 2016. Anul trecut, ea a lucrat la un episod al AEW Dynamite împotriva lui Nyla Rose pentru AEW Women’s World Tag Team Tournament Cup.

Compania lui Vince McMahon, este în căutarea talentelor tinere. La 33 de ani, Andrew, ar putea primi un altfel de run în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages