Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Fosta divă din WWE, Toni Storm își va deschide un cont de OnyFans în acest week-end

Fosta divă din WWE, Toni Storm, a anunțat pe Instagram că își va deschide un cont de OnyFans sâmbătă, 19 martie 2022. Storm, menționat că fanii vor avea acces la ”conținut exclusiv”.

Vă reamintim că Storm a fost mutată în Main Roster-ul WWE anul trecut, dar a stat o perioadă scurtă după un feud cu Chrlotte Flair. Run-ul său în compania lui Vince McMahon s-a încheiat pentru că ea a cerut să plece. Momentan, Toni încă nu a spus nimic despre motivul care a determinat-o să plece din WWE.

Toni Storm acceptă promoții independente și, dacă are acordul legal să lucreze în companii mai mari, putem presupune că AEW, Impact Wrestling și alte industrii o vor contacta.

Cererea de reziliere a lui Storm a fost acceptată pe 29 decembrie 2021, așa că dacă ea are o clauză non-compete timp de 90 de zile, înseamnă că va deveni Free Agent la sfârșitul acestei luni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages