Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Fostă divă din WWE pare să se îndrpete spre AEW

All Elite Wrestling caută întotdeauna să mărească Roster-ul lor și, în ultimele luni, au făcut asta cu câteva nume importante.

Compania intenționează să primească o nouă divă în roster-ul feminin, conform unui raport al Fightful Select. Planul este ca Ruby Soho, fosta divă a WWE (Ruby Riott), să vină în industrie.

Ruby, va deveni Free Agent începând de marți, 31 august, când îi expiră clauza de neconcurență de 90 de zile a WWE. Astfel, asta înseamnă că ar putea debuta la All Out pe 5 septembrie, însă acest lucru nu a fost încă confirmat.

După concedierea din WWE datorită reducerilor bugetare, Soho a fost rezervată și nu a acordat multe interviuri. Un promoter a declarat presei acum o lună că Ruby nu face apariții.

Încă nu există detalii despre planurile creative pentru Ruby și nici Fightful nu a confirmat semnarea ei cu AEW. Ea va fi binevenită în divizia feminină, deoarece a fost foarte îndrăgită și lăudată pentru munca depusă în WWE. De asemenea, acesta are și un nou look.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages