Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Fosta divă din WWE Kelly Kelly, s-a căsătorit

Barbie Blank, cunoscută sub numele de Kelly Kelly în timp ce se afla în WWE, s-a căsătorit cu Joe Coba weekend-ul trecut. Ea a împărtășit această veste cu fanii de pe Instagram. Felicitări proaspeților căsătoriți!

Acesta este un fragment din descrierea fotografiei sale postate pe Instagram: „Ești tu și cu mine pentru totdeauna, iubitule! @joebcoba Ești într-adevăr întreaga mea lume, iubit și cel mai bun prieten. Abia aștept să merg cu tine de mână prin viață. Sincer este cel mai bun sentiment din lume să te numesc „soțul meu”! Iubirea este pasiune, obsesie, ceva fără de care nu poți trăi. Găsiți pe cineva pe care îl puteți iubi nebunește și care vă va iubi la fel”.

Barbi Black, a lucrat pentru WWE în perioada 2006-2016. De atunci, ea și-a continuat cariera de model, pe lângă actorie și apariția în seriale TV tip reality precum „WAGS LA” și „The Real Housewives of Beverly Hills”. În 2016 Black, a fost căsătorită cu Sheldon Souray.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages