AlumniWWE

Fostă divă din WWE are un nou look

Ruby Soho, fosta divă din WWE, cunoscută sub numele de Ruby Riott, a postat o fotografie pe Twitter prin care își anunță urmăritorii că și-a schimbat look-ul, acum culoarea părului ei este un roșu strălucitor. La sfârșitul anului 2020, a mai făcut o schimbare de look, având părul scurt și vopsit verde.

Soho a fost concediată de WWE împreună cu alte superstaruri datorită reducerilor bugetare. Ryby, va deveni Free Agent începând de marți, 31 august, când îi expiră clauza de neconcurență de 90 de zile impusă de WWE.

După plecarea din compania lui Vince McMahon, Soho, a spus că nu inteționează să revină la fostul ei nume de șcenă pe care îl avea înainte de a merge în WWE, Heidi Lovelace. În schimb, noul ei nume de șcenă a fost inspirat din melodia Punk Rock cu același nume a trupei Rancid.

Riott s-a alăturat WWE-ului și a activat ăn NXT în 2016. Ea a debutat în Main Roster alături de Liv Morgan și Sarah Logan, atacându-le pe Becky Lynch și Naomi în 2017.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !