Sustineti InRing.Ro
IMPACT Wrestling

Fosta divă din WCW/TNA, Daffney, a decedat

Cu mare regret raportăm că Shannon Spruill, cunoscută de fanii Wrestling-ului drept Daffney, a decedat. Daffney și-a început cariera pe șcena națională în WCW jucând rolulu iubitei lui David Flair și a manager-ului Crowbar. Run-ul ei a fost considerat de multe superstaruri drept unui dintre punctele atractive din ultimii ani ai promoției.

Ea a continuat să lucreze pe șcena independentă până la semnarea cu TNA Wrestling în 2008, având rolul personajului parodic Sarah Palin The Governor înainte de a redobândi din nou rolul lui Daffney.

Când era în TNA, Daffney, a suferit mai multe contuzii și a dat în judecată compania pentru că se simțea într-un „mediu de lucru nesigur”. Procesul a fost soluționat fără intervenția instanței în 2013. Daffney, a vorbit foarte deschis despre problemele de sănătate pe care le-a suferit în timpul carierei sale în Pro Wrestling.

Condoleanțe prietenilor și familiei lui Daffney!

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages