Sustineti InRing.Ro
ROHWWE

Fosta Campioană feminină din ROH, Rok-C semnează cu WWE

În această dimineață, PWInsider a raportat faptul că Rok-C este ”în drum” spre WWE, deoarece fosta campioană feminină din ROH a semnat cu, compania lui Vince McMahon. S-a menționat că ea va începe antrenamentul la Performance Center, urmând să facă parte din brand-ul NXT.

Recent, Rok-C a participat la un test al WWE, iar oficialii au fost atât de interesați de ea încât, i-au oferit imediat un contract. De asemenea, în ultima vreme, Rok-C a fost la mai multe evenimente a NXT-ului.

Rok-C a câștigat titlul feminin din ROH după ce a învins-o pe Miranda Alize în finala turneului pentru respectiva centură la Death Before Dishonor în septembrie anul trecut. Aceasta a pierdut titlul în ianuarie la o înregistrare a Impact Wrestling împotriva lui Deonna Purrazzo.

Contractul lui Rok-C a expirat odată ce ROH a intrat în insolvență la sfârșitul anului 2021. Ea a avut un număr limitat de apariții de când ROH s-a desfințat, participând inclusiv la înregistrările MLW Blood & Thunder TV.

În altă ordine de idei, vă reamintim că ulterior, patronul AEW, Tony Khan a achiziționat Ring of Honor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages