Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Fost superstar WWE spune că este interesat să revină în companie; Pe cine ar vrea să înfrunte?

Se pare că Rob Van Dam se gândește la un anumit meci dacă revine în WWE. Van Dam nu a mai lucrat în WWE din 2014, ultimul său meci fiind un împotriva lui Seth ”Freakin” Rollins într-un episod al show-ului Main Event. De atunci, acesta a activat în Impact Wrestling și companiile independente

În timpul unui Q&A pentru WrestleVerse, cu fanii din India, RVD a fost întrebat cu cine și-ar dori să lupte, fie în WWE, fie în AEW sau Impact Wrestling. El l-a menționat pe campionul United States, Bobby Lashley. Chiar dacă s-au mai confruntat în trecut, RVD crede că Lashley se află într-o perioadă foarte bună.

De asemenea, într-un interviu acordat recent lui Steve Fall de la NBC Sports, Rob Van Dam a spus că este dispus să se întoarcă în WWE dacă are ocazia.

„Ar fi minunat să fac echipă cu Riddle. Dacă oficialii mă vor în WWE, atunci voi fi acolo. Ei ar face în așa fel încât să vreau să fiu acolo. Nu știu ce vor aceștia să facă, care este planul lor, care este parcursul lor pentru toate talentele actuale. Se pare că își doresc mai mulți oameni simpli cu, care pot colabora. Chiar nu știu. Indiferent, trebuie să știți că sunt prin preajmă și am un contract de legendă cu respectiva companie”

Cel mai recent meci al lui RVD a fost la evenimentul NOAH Destination pe 16 iulie, unde a făcut echipă cu Masato Tankana.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages