Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Fost superstar WWE și-a anunțat retragerea: ”La revedere pentru totdeauna”

Curtis Jonathan Hussey aka Fandango, fost superstar WWE și-a anunțat retragerea din Pro Wrestling la vârsta de 40 de ani. El a spus prin intermediul unui tweet că intenționează să părăsească ring-ul în câteva luni, menționând că ”o va face pentru totdeauna”.

Curtis și-a început cariera în Pro Wrestling pe șcena independentă acum 23 de ani și a semnat cu Deep South Wrestling, teritoriul de dezvoltare al WWE, în 2006. Mai târziu, a luptat în brand-ul NXT înainte de a fi adus în Main Roster ca și Fandango acum 9 ani, unde inițial a primit push ca tip de mid-card și l-a învins pe Chris Jericho în cadrul Pay-Per-View-ului WrestleMania 29.

Push-ul lui Fandango a fost sistat în cele din urmă odată ce s-a asociat cu Tyler Breeze pentru a forma echipa Breezango. Cei doi au câștigat titlurile NXT Tag Team în august 2020. Un an mai târziu, Fandango a fost concediat de către oficiali.

În altă ordine de idei, cu puțin timp în urmă, Triple H a confirmat faptul că, cariera lui s-a încheiat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages