AEWAEW DynamiteAlumniWWE

Fost superstar WWE este nemulțumit de tricoul lui CM Punk pe care l-a purtat în cadrul show-ului AEW Dynamite

Fostul superstar WWE Chad Lail aka Jaxson Ryker a intrat pe Twitter pentru a-și exprima părerea despre faptul că CM Punk a purat un tricou pe care scria ”Drepturile la avort sunt drepturile omului!” la show-ul AEW Dynamite.

Punk purta acest tricou în timp ce își făcea intrarea către masa comentatorilor pentru a comenta meciul dintre Hangman Adam Page și Konosuke Takeshita. În timp ce Punk venea spre masa comentatorilor, Excaliber l-a felicitat pentru purtarea tricoului.

Lail a postat următorul tweet referitor la acest subiect o oră mai târziu:

„Cum este posibilă purtarea unui tricou pe care scrie: ”Drepturile la avort sunt depturile omului!” în direct la televizor? Reprezintă drepturile omului? Avortul unui copil înseamnă a-i lua dreptul la viață. Cu adevărat trist. Acel copil are drepturi. Este o ființă. Iisus schimbă iniimle. Iisus, avem nevoie de tine.”

Probabil că CM Punk încă nu a văzut tweet-ul, dar sunt șanse foarte mari să ofere un răspuns la afirmațiile făcute de Ryker.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !