Sustineti InRing.Ro
WWE

Fost superstar WWE, angajat ca antrenor la Performance Center

Se pare că, WWE l-a angajat pe Kenn Doane ca și antrenor la Performance Center, conform unui raport al site-ului PWInsider. De asemenea, fostul superstar din compania lui Vince McMahon, a lucrat la unitatea de antrenament în ultimele câteva săptămâni. În plus, Doane, a menționat în descrierea contului său de Twitter că acum este antrenor la WWE Performance Center. Doane, a apărut, de asemenea, într-un segment din backstage la un episod al show-ului NXT 2.0 luna trecută.

Doane, a fost cunoscut cel mai bine în WWE ca membru al Spirit Squad. În timp ce era în acest stable, a câștigat titlurile World Tag Team în 2006. Când stable-ul s-a încheiat, a devenit superstar individual sub numele de Kenny Dykstra. Ulterior, Kenny, a fost concediat în 2008.

Kenn Done, a revenit în WWE acum 5 ani împreună cu Mikey, colegul său din Spirit Squat și au format o echipă fiind de partea lui Dolph Ziggler care avea feud cu The Miz la acea vreme. Motivul pentru revenirea celor doi a fost că Ziggler era un fost membru al Spirit Squat. După care, cei 3 s-au reunit pentru o perioadă scurtă de timp înainte ca oficialii să înceteze să-i mai folosească din nou ca trio.

Done, a anunțat în luna aprilie a acestui an că s-a retras din ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages