Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Fost superstar WWE a revenit în companie

Se pare că ultimele zvonuri s-au adeverit. Un alt superstar WWE a fost readus în companie. În timpul segmentului de închidere a SmackDown-ului de seara trecută, Drew McIntyre a avut un promo cu Roman Reigns în scopul meciului lor de la Pay-Per-View-ul Clash at the Castle.

La un moment dat, a început melodia de intrare a lui Karrion Kross, care l-a atacat pe McIntyre din spate. Apoi, Scarlett a pus o clepsidră pe apron-ul ring-ului pentru ca ”Tribal Cheif” să se uite la ea. Cu alte cuvinte, a fost indicat un meci între Kross și Reigns în viitorul apropiat.

Kross este cel mai recent superstar care revine în WWE acum că Paul ”Triple H” Levesque are funcția de șef al echipei creative. De asemenea, se așteaptă ca și alte nume să revină în curând, inclusiv Sasha Banks și Naomi.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages