AEWAEW DynamiteAlumniWWE

Fost superstar din WWE va debuta la AEW Dynamite săptămâna viitoare?

La show-ul AEW Dynamite de săptămâna viitoare am putea avea parte de debutul unui alt fost superstar WWE. Dacă urmărți storyline-ul Dark Order pe YouTube și pe social media, atunci veți observa că AEW a indicat o separare a grupului și totul pare să conducă spre dezvăluirea unui lider care să-i reunească pe toți.

Episodul AEW Dynamite de miercurea viitoare, are loc la Blue Cross Arena din Rochester, NY. Coincidența face ca acesta să fie orașul natal al regretatului Brodie Lee.

După cum știm, Impact Wrestling dorește să semneze cu Windham Rotunda (fostul superstar WWE Bray Wyatt), dar și cei din AEW prezintă interes pentru el. Dave Meltzer, relatează că, dacă Rotunda semnează cu AEW, se zvonește că va debuta la show-ul din Rochester.

Rotunda, ar avea o clauză non-compete impusă de WWE pentru 90 de zile, însă poate renunța la ea fără a mai primi banii de la compania lui Vince McMahon. Dacă asta a ales Wyatt, atunci ar fi liber să lucreze în orice altă companie din Pro Wrestling.

Interesant este faptul că, Windham Rotunda, a indicat recent într-un tweet că fanii îl vor revedea curând:

În acest moment, singurul meci anunțat pentru episodul AEW Dynamite de săptămâna viitoare este Sammy Guevara vs. Miro pentru titlul TNT. Acest show ar putea fi deosebit de special dacă își va face apariția Rotunda (Wyatt).

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !