Sustineti InRing.Ro
AlumniIMPACT WrestlingWWE

Fost superstar din WWE, se alătură Roster-ului Impact Wrestling

Steve Maclin, cunoscut de majoritatea fanilor drept fostul superstar al WWE Steve Cutler, a debutat într-o vinetă la Impact Wrestling în această săptămână. Maclin, a fost văzut bând dintr-un pahar înainte ca numele său de familie „MACLIN” să fie afișat pe ecran.

Maclin a fost în WWE din 2014 până în 2021 și a făcut parte din valul de concedieri care a avut loc în aprilie datorită reducerilor bugetare. La un moment dat, urma să primească push alături de Wesley Blake și Jaxson Ryker ca parte a The Forgotten Sons. Stable-ul era pregătit să înceapă un feud cu The New Day pentru titlurile Tag Team din SmackDown anul trecut, dar push-ul lor a fost exclus în perioada în care au fost descoperite postările controversate ale lui Ryker pe rețelele sociale.

Maclin a fost foarte apreciat în WWE dar nu a putut niciodată să arate cât de bun poate fi. El va avea această ocazie în Impact Wrestling.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages