AEWAlumniWWE

Fost superstar din WWE indică că va merge în AEW?

Unul dintre cei mai subestimați wrestleri ai Pro Wrestling-ului din ziua de astăzi este pe punctul de a scăpa de clauza de neconcurență impusă de WWE.

Fostul superstar din WWE, Buddy Murphy, este la aproximativ 3 săptămâni distanță până când va putea semna cu o altă companie și pare să indice că în curând va fi eliberat din ”închisoare„. Teaser-ul este similar cu cel pe care l-a avut Jon Moxley cu puțin timp înainte de a debuta în AEW.

Dave Meltzer a raportat în timpul Wrestling Observer Newsletter că Murphy prezintă interes atât din partea AEW, cât și de la Impact Wrestling. Murphy are mulți prieteni în toate industriile Pro Wrestling-ului, iar Brian Cage, din AEW, a vorbit pe Twitter în iunie despre posibile meciuri cu el la un moment dat în viitorul apropiat.

Luna trecută, Murphy a indicat că își va relua feud-ul din WWE cu Malakai Black în AEW:

Buddy Murphy este programat să lupte pentru Battleground Championship Wrestling pe 18 septembrie la Arena 2300 din Philadelphia. Iată teaser-ul în care este îmbrăcat într-o uniformă de deținut:

Trebuie să remarcăm că în teaser-ul de debut pre-AEW al lui Black, se face referire la faptul că Matthew se află în închisoare. Numele real al lui Murphy este Matthew Adams.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !