Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Fost superstar AEW s-ar putea întoarce în WWE

Următoarea decizie a lui Malakai Black va fi interesantă pentru că, așa cum a declarat weekend-ul trecut, nu s-a retras din ring. De asemenea, Fightful Select a precizat recent că după ce i-a fost acordată plecarea ”condiționată” din AEW, Malakai nu prea are de gând să mai lucreze pentru Tony Khan.

Dave Meltzer a discutat cu Bryan Alvarez despre această situație precizând că Black vrea să revină în WWE:

„A luptat weekend-ul trecut, ceea ce este interesant. Apoi, a declarat că și-a dorit să plece din AEW. Cu siguranță vom vedea ce se întâmplă. Evident, Malakai Black a dorit să revină în WWE dar mai avea mult timp din contractul său. Cred că mai avea 4 ani și jumătate de contract. Este o situație interesantă, deoarece e dificil să ții sub contract pe cineva care nu își dorește o perioadă atât de lungă de timp. Cu toate acestea, Black a semnat pe acei ani. Motivul pentru care se semnează contracte cu superstarurile este că acestea să nu poată pleca a doua zi, dacă sunt nemulțumite sau dacă primesc o ofertă din altă parte. Motivul pentru care Malakai a semnat un acord pe 5 ani, pe o sumă importantă de bani, a fost pentru că, dacă se întâmpla ceva în WWE și oficialii îl doreau înapoi dar se răzgândea, să îl poată angaja din nou pentru toți acei ani. Așa că avem o situație interesantă pentru ambele părți.”

Nu a fost confirmat faptul că Black a primit o ofertă pentru a se întoarce la WWE, dar au existat mai multe rapoarte cu privire la faptul că oficialii ar fi contactat talente AEW aflate sub contract, iar numele de care se interesează compania rivală sunt cele care au lucrat sub comanda lui Paul ”Triple H” Levesque în brand-ul NXT.

Meltzer a menționat cum au existat persoane care au fost lăsate să plece mai devreme din WWE, Dustin Rhodes și Shawn Spears, de exemplu, însă de cele mai multe ori, compania pune wrestlerii să aștepte până când le expiră contractele.

Dave a remarcat faptul că Black nu a fost folosit atât de mult deoarece avea o accidentare. Acesta a spus că Malakai a primit un push dar s-a rănit, ceea ce a fost o problemă.

„Cred că a avut probleme la spate și astfel compania l-a folosit mai puțin în ultima vreme. I-au oferit un trio, astfel încât să se bazeze pe ceilalți doi membri, în cazul unei accidentări, să stea într-un stable decât să fie folosit mult timp ca superstar individual. Bineînțeles, trebuie să așteptăm și să vedem care este situația. Practic, este vorba de înțelegerea pe care Black și Tony Khan au găsit-o. Khan nu a vrut să vorbească despre asta. A vorbit mult, dar nu a spus nimic concret despre ce înțelegere era vorba. Lucrul pe care îl știm este că a fost vorba despre o plecare condiționată și nu prea înțeleg ce înseamnă asta. Presupun că o astfel de eliberare condiționată înseamnă că Black nu se poate duce direct în WWE. Poate că are un termen limită sau ceva de genul acesta. Nu cred că era de acord dacă termenul ar fi fost de 4 ani și jumătate.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages