Sustineti InRing.Ro
WWE

Fost campion WWE așteaptă să revină în ring

Au apărut informații în ceea ce privește revenirea în ring a fostului campion WWE, Jinder Mahal. Chris Featherstone l-a întrebat pe Mahal ce părere are despre concedierile în masă a talentelor din WWE, precum și care este starea de sănătate a acestuia. Featherstone a relatat că Jinder i-a spus că este apt să revină în acțiune și așteaptă acest lucru.

La începutul acestei săptămâni, oficialii au decis să concedieze atât wrestleri cât și angajați din cauza impactului economic pe care l-a provocat pandemia coronavirusului.

Mahal a fost scos din acțiune în luna iunie a anului trecut, ultimul său meci fiind împotriva lui Ali la un WWE Live Event. Fostul campion WWE a suferit o accidentare la genunchi, care a necesitat o intervenție chirurgicală și recuperare. Mahal a spus pe rețelele de socializare că este din ce în ce mai aproape să revină în ring.

Jinder Mahal încă se află sub contract cu WWE în ciuda concedierilor masive din ultima vreme. Deci, este posibil ca în urma acestor plecări, oficialii să îl folosească cât mai curând.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages