Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Fost Campion WWE ar fi fost pedepsit aspru pentru că a refuzat să piardă împotriva lui Brock Lesnar

Brock Lesnar este unul dintre cele mai importante nume care au păsit vreodată în ring-ul WWE. Cu toate acestea, primul său run în cadrul companiei, acum 20 de ani, a avut ”suișuri și coborâșuri”. Lesnar a primit push aproape imediat după debut și a nimicit jumătate din roster. Însă fostul Campion WWE ”Stone Cold” Steve Austin a refuzat să piardă împotriva lui ”The Beast” la un episod al RAW-ului, plecând acasă.

În timpul Attitude Era, Steve Austin era cel mai important superstar din WWE și nu a considerat că trebuie să piardă în fața unui începător într-un meci pentru o singură dată la RAW. El a declarat că nu ar fi avut o problemă în a fi învins de Brock, dacă build-upul ar fi fost bun și ajuta un storyline.

Conform lui Dave Meltzer de la Wrestling Observer Newsletter, ”Stone Cold” a fost pedepsit aspru pentru că a plecat de la RAW, în primul rând pentru că, compania nu a avut concurență. Oficialii nu își mai tratează astfel superstarurile de top, pentru că se tem că acestea ar putea pleca în AEW.

„WWE l-a suspendat pe Steve Austin și i-a tăiat salariul în 2002 pentru că a refuzat să vină la TV pentru un meci pe care urma să-l piardă în fața lui Brock Lesnar, dar asta s-a întâmplat într-o perioadă în care compania nu avea competitor. De asemenea, i-au sistat și push-ul, mai mult decât ar fi fost cazul, ceea ce a fost o idee teribilă și lipsită de viziune.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages