Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Finn Balor nu exclude posibilitatea să revină din nou la gimmick-ul de „Demon” în WWE

Finn Balor a adus în discuție gimmick-ul lui de „Demon” în timp ce acorda un interviu pentru WWE Deutschland. Balor a folosit acest gimmick înainte de a venii în WWE și a făcut-o la fel de bine în NXT. Odată cu debutul în Main Roster, Finn a folosit din ce în ce mai puțin alter-ego-ul. Balor a început să lucreze iarăși în NXT de mai bine de un an, dar a fost mutat recent în Main Roster la SmackDown.

Balor a menționat că, deși acest gimmick are potențial, el rămâne deocamdată la gimmick-ul de „Prince”.

„Îmi pui întrebări grele. Da, evident da. Simt că „Demonul” are cu siguranță potențial, dar acum sunt foarte concentrat pe „Prince” și pe direcția actuală în care mă îndrept. Sunt sigur că voi apela „Demonul” la un moment dat.”

Finn Balor l-a învins pe Baron Corbin la SmackDown-ul de seara trecută, după ce săptămâna trecută, Corbin l-a împierdicat să semneze contractul unui meci pentru titlul Universal împotriva lui Roman Reigns la WWE SummerSlam 2021.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages