Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0WWE PPV

Finn Balor indică o posibilă apariție în meciul Royal Rumble

În ciuda faptului că nu se mai află în main show (RAW sau SmackDown), asta nu-l împiedică pe Finn Balor să fie prezent în meciul 30-Man Royal Rumble.

Balor a postat o fotografie cu el pe contul său oficial de Twitter, iar Curt Hawkins i-a răspuns: ”Mi-e dor de tine, amice.”

La rândul său, Finn i-a spus lui Hawkins că îl va vedea duminică. Fanii și-au ridicat semne de întrebare după ce în postare, Balor a înlocuit ”e” din ”Vezi” cu un 3 și ”o” din ”o să mă” cu un 0.

Astfel, fanii au speculat că el ar putea intra în meciul Royal Rumble cu numărul #30.

Oficialii nu au confirmat încă dacă roster-ul din NXT va lucra în meciul 30-Man sau Women’s Royal Rumble. Este posibil ca Universul WWE să aibă parte de multe surprize, dar asta rămâne de văzut.

Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din acest an va avea loc duminică, 26 ianuarie în Houston, Texas, și se va difuza pe WWE Network.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages