Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Finn Balor explică de ce a lipsit de la WWE TV la începutul acestui an

Finn Balor a dispărut de la WWE TV pentru aproximativ o lună la începutul acestui an, având ultimul meci cu Austin Theory în timpul RAW-ului de pe 17 ianuarie, apoi s-a întors la mijlocul lunii februarie. Acest lucru l-a făcut pe Balor să rateze Pay-Per-View-ul Royal Rumble.

La un moment dat, am raportat faptul că Finn nu a fost accidentat, ci mai degrabă a plecat din Statele Unite, fără niciun motiv. Recent, în timp ce discuta cu BT Sport, Balor a explicat că absența lui s-a datorat faptului că trebuia să-și reînoiască viza pentru SUA.

”Nu am vorbit despre asta, dar să știți că nu am vrut să-mi iau concediu. De asemenea, nu am vrut să pierd niciun show. Nu aveam nevoie de timp liber, nu eram accidentat, nu trebuia să mă odihnesc. Din punct de vedere legal, viza mea trebuia reînoită așa că am fost nevoit să mă duc acasă în Irlanda pentru a merge la ambasada SUA în scopul obținerii unei noi vize. De aceea nu am participat la Royal Rumble și nu m-ați văzut timp de o lună. Toată lumea se întreba ce este cu mine. A fost strict o problemă cu documentele legale care trebuia rectificată și a fost oarecum întârziată datorită Covid-19 pentru că nu am putut călători. Până la urmă s-a ivit o posibilitate și am spus: ”Uite ce e, trebuie să o fac până la urmă, hai să o fac acum”. Asta am și făcut. Am lipsit fără să vreau în ianuarie pentru a rezolva cu documentele respective, dar slavă Domnului nu voi mai avea problema asta timp de 10 ani.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages