Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Finn Balor devine heel și se alătură The Judgment Day; Edge a fost scos de la WWE TV?

Se pare că, The Judgment Day a prezentat un nou membru al stable-ului seara trecută în cadrul show-ului Monday Night RAW. Edge l-a prezentat pe Finn Balor ca fiind cel mai nou membru al grupului. Balor și-a făcut intrarea către ring în stil babyface, iar comentatorii l-au menționat ca și cum ar fi venit pentru a ataca grupul, dar odată ce a intrat în ring, a confirmat că într-adevăr este heel și li se alătură celorlalți membri.

Edge a spus că a văzut ceva în ochii lui Finn cu o seară înainte la Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell. Balor a spus că la HIAC s-a convins că nu trebuie să se prefacă a fi altcineva decât este de fapt. Fostul campion United States a menționat că s-a săturat să i se spună ce să facă și are ceva în comun cu The Judgment Day. În mod surprinzător, Damian Priest a dezvăluit că este ținut în spate iar persoana care trage stable-ul în spate este chiar Edge.

Apoi Priest, Balor și Rhea Ripley l-au atacat pe Hall of Famer, care a fost în cele din urmă executat cu un ”Powerbomb” prin masa comentatorilor. În plus, Edge a mai primit și un ”Crossface” de la Balor cu o bară de la scaun în jurul gurii iar la final fiind executat cu un ”Con-Chair-To”. A părut că angle-ul a fost făcut ca o modalitate pentru ca Edge să fie scos de la WWE TV un timp.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages