Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Finalul meciului dintre Asuka și Sasha Banks la Extreme Rules a fost schimbat cu câteva ore înainte de show

Dacă vă întrebați de ce a existat un final atât de ciudat în meciul pentru titlul feminin din RAW între Asuka și Sasha Banks la The Horror Show at Extreme Rules, este pentru că acesta nu a fost finalul inițial al meciului, planul fiind schimbat cu câteva ore înainte de eveniment.

Dave Meltzer a raportat în cadrul Wrestling Observer Radio că Asuka trebuia să câștige meciul dar Vince McMahon s-a răzgândit, posibil, în ziua show-ului. Practic, a fost o schimbare de ultim moment.

Meltzer a menționat că oficialii s-au îngrijorat atunci când au văzut rating-ul scăzut al RAW-ului de săptămâna trecută. WWE va anunța că Asuka este în continuare campioană și va primi un rematch împotriva lui Sasha Banks în această seară sau în viitorul apropiat la RAW, astfel încât să ajute la creșterea rating-ului.

În ultimele 4 luni, planul a fost să avem un meci între Bayley vs. Sasha Banks la WWE SummerSlam în Boston. Nu se știe încă dacă acel meci mai este în plan sau daca a fost amânat pentru moment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages