Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Finalul meciului dintre Asuka și Nia Jax a fost schimbat cu câteva ore înainte de Backlash

Cei care au urmărit Pay-Per-View-ul WWE Backlash din acest an, au fost surprinși că meciul pentru titlul feminin din RAW între Asuka și Nia Jax s-a încehiat prin double count-out. Decizia îi aparține bineînțeles lui Vince McMahon.

Wrestling Observer Newsletter raportează că următorul feud a lui Asuka va fi împotriva lui Charlotte Flair, așa că ar avea sens ca Asuka să arate într-un fel dominant înainte de a intra în acest storyline. Planul era ca Asuka să facă pin-ul pe Nia la Backlash, dar finalul a fost schimbat cu doar câteva ore înainte de eveniment.

Singurul motiv logic pentru care s-a evitat ca pin-ul să fie făcut pe Nia Jax este că oficialii ar dori să prelungească acest feud până la Pay-Per-View-ul WWE Extreme Rules de luna viitoare. Dacă asta se va întâmpla, atunci Asuka și Charlotte Flair nu se vor înfrunta până la SummerSlam în luna august.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages