Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Filmările pentru „Argylle” nu vor avea impact asupra planurilor pentru John Cena la WWE SummerSlam 2021

John Cena va juca într-un nou film intitulat „Argylle”, care începe filmările în Europa în luna august, lansarea urmând să aibă loc anul viitor. În ultimele luni, s-a raportat că WWE are în plan ca viitorul Hall of Famer să lucreze în Main Event-ul de la SummerSlam 2021 împotriva campionului Universal Roman Reigns.

Odată ce Pay-Per-View-ul SummerSlam și producția filmului au loc în aceeași lună, au existat speculații că acest lucru ar putea avea impact asupra planurilor WWE pentru Cena.

Dave Meltzer a menționat în episodul Wrestling Observer Radio de ieri că, Cena vs. Reigns va avea loc la cel mai important eveniment al verii în WWE: „Producția filmului nu este un obstacol. Asta mi s-a spus astăzi. Ceea ce s-a vehiculat au fost doar simple zvonuri, totul merge conform planului. Deci, meciul va avea loc.”

Cu toate acestea, nu se știe încă când va reveni John Cena la WWE TV pentru a începe build-upul meciului, dar cu siguranță acest lucru se va întâmpla la un moment dat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages