Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Feud-ul dintre Cody Rhodes și Seth ”Freakin” Rollins nu s-a terminat

Cody Rhodes a deschis episodul show-ului Monday Night RAW din această săptămână, cu un segment de tip promo în ring. În mod surprinzător, Rhodes a glumit că va participa în meciul masculin Money in the Bank de luna viitoare, la doar câteva săptămâni după ce va fi supus unei intervenții chirurgicale pentru refacerea rupturii pectorale.

Seth ”Freakin” Rollins l-a întrerupt pe Cody, lăudându-l pentru curajul de care a dat dovadă cu o seară înainte la Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell. Rollins a spus că Dusty Rhodes este foarte mândru de băiețelul său acum. Seth i-a strâns mâna lui Cody în semn de respect și apoi a părăsit ring-ul.

Întreg momentul a fost de fapt o diversiune, deoarece Seth ”Freakin” Rollins l-a atacat brutal din spate pe Cody când acesta era pe rampă îndreptându-se către backstage. Angle-ul pare a fi o modalitate a oficialilor de a-l scoate pe Cody Rhodes de la WWE TV până când va putea să lupte din nou.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages