Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Fanii sunt supărați pentru că Brock Lesnar a câștigat meciul Royal Rumble masculin din acest an

Brock Lesnar, a câștigat meciul Royal Rumble masculin din acest an, dar nu toată lumea a fost încântată de acest lucru. Fanii au intrat aproape instantaneu pe rețelele de socializare pentru a-și exprima frustrarea cu privire la această decizie.

Fanii de pretutindeni au fost destul de supărați pentru victoria lui Lesnar și nu s-au sfiit să-și exprime opiniile. ”Al naibii cu Brock Lesnar, într-adevăr, asta e tot ce au mai bun, f**k”, a scris un fan pe Twitter. Au existat și numeroase tweet-uri pline de blasfemie pe acest subiect.

Un alt fan a spus: ”Acesta a fost un show prost! Lesnar pierde titlul WWE și câștigă Rumble în schimb?! Evident, victoria lui Brock Lesnar la Royal Rumble 2022 nu a fost un lucru bun pentru cardul show-ului.”

”Îți bați joc de mine WWE. Îmi place Brock Lesnar, dar asta e o prostie. Mă bucur că există o companie bună de wrestling, AEW”, a scris pe Twitter un alt fan dezamăgit care s-ar putea să aștepte cu nerăbdare episodul show-ului Dynamite de săptămâna viitoare decât cel al RAW-ului.

Brock Lesnar și Roman Reigns se vor confrunta la WrestleMania 38, așa că rezultatul de seara trecută nu ar trebui să-i surprindă pe fani. În orice caz, s-a văzut cât de multă valoare îi acordă oficialii lui Lesnar, deoarece au folosit meciul Royal Rumble masculin pentru a ajuta ”The Beast Incarnate” să ajungă din nou la ”Tribal Cheif”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages