Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Fanii prezenți la RAW-ul de săptămâna viitoare vor trebui să prezinte dovada vaccinări anti-Covid19

Fanii cu vârsta minimă de 12 ani care participă la RAW-ul de săptămâna viitoare în Bridgestone Arena din Nashville, TN trebuie să prezinte dovada vaccinării complete împotriva Covid-19 sau a unui test PCR negativ Covid-19 efectuat cu 72 de ore înaintea show-ului.

Bridgestone Arena, anunță că această politică privind vaccinarea Covid-19 intră în vigoare de sâmbătă, 2 octombrie 2021. Posesorii de bilete pentru RAW-ul de lunea viitoare trebuie să știe că:

„Începând cu 2 octombrie 2021, toate persoanele cu vârsta minimă de 12 ani vor trebui să prezinte dovada vaccinării complete împotriva Covid-19 sau a unui test PCR negativ Covid-19. Acest test trebuie efectuat de către cineva din domeniul sănătății (instituțiile acreditate sau farmaciile; testele făcute la domiciliu nu vor fi acceptate). De asemenea, testele trebuie efectuate cu 72 de ore înaintea prezenței. Rezultatul testului trebuie să includă numele celui testat și data efectuării lui pentru ca respectivul să poată participa la toate evenimentele organizate în Nashville.”

Episodul RAW-ului de săptămâna viitoare în Nashville, va fi unul special deoarece se va desfășura cea de-a doua etapă a draft-ului WWE din acest an. Prima parte a draft-ului va avea loc mâine seară la SmackDown-ul care se ține în Royal Farms Arena din Baltimore. Respectiva arenă nu are o politică de vaccinare, însă respectă impunerea purtării măștii.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages