Sustineti InRing.Ro
AEWAEW Dynamite

Fanii care participă la AEW Dynamite: Grand Slam în New York vor trebui să prezinte dovada vaccinării

Fanii care intenționează să participe la show-ul AEW Dynamite pe 22 septembrie vor trebui să prezinte dovada vaccinării. Acest lucru este comunicat de primarul Bill de Blasio, care a spus că doar persoanele vaccinate ar putea intra la acest eveniment.

Iată detaliile pe care trebuie să le ia în considerare fanii care participă la show-ul companiei All Elite Wrestling pe 22 septembrie 2021:

  • Deținătorilor de bilete li se recomandă să prezinte una dintre următoarele dovezi ale vaccinării:
  • Card de vaccinare CDC. O fotografie sau o copie a acestui card este, de asemenea, acceptată.
  • NYC Vaccination Record sau altă înregistrade oficială de imunizare de pe teritoriul SUA sau din afara acestuia, inclusiv de la medicul de familie. O fotografie sau o copie a acestui card este, de asemenea, acceptată. Dacă nu puteți obține această înregistrare, sunați la 311.
  • Aplicația NYC COVID Safe: Disponibilă pentru descărcare pe Android și IOS. Puteți încărca o fotografie a cardului de vaccinare CDC sau altă înregistrare oficială în această aplicație, împreună cu o fotografie a actului de identitate.
  • Excelsior Pass (sau Excelsior Pass Plus): Pentru a putea utiliza această aplicație, veți avea nevoie de numărul de telefon sau adresa de e-mail asociată cu dosarul dvs. de vaccinare din New York. Dacă nu puteți utiliza această aplicație, încercați una dintre celălalte opțiuni enumerate mai sus.
  • Un registru oficial de imunizare din afara orașului New York sau SUA.

Rețineți: Ticketmaster, va rambursa banii fanilor care refuză să prezinte dovada vaccinării sau sunt nevaccinați.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages