Sustineti InRing.Ro
AlumniWWEWWE RAW

Fanii au scandat numele lui CM Punk la RAW-ul din această săptămână

După spusele fanilor, majoritatea celor prezenți la RAW-ul de seara trecută în Chicago, IL, au scandat numele lui CM Punk.

Fanii au menționat că scandările au început chiar în timpul înregistrărilor show-ului Main Event. Au existat alte scandări înainte de transmisia live, iar cei care au privit show-ul de acasă au putut auzi scandările în timpul meciului de tipul Handicap între Drew McIntyre vs. Veer & Shakey.

În timpul transmisiunii pe USA Network, nu se știe cât de puternice erau scandările, deoarece WWE poate reduce sunetul fanilor atunci când consideră că este necesar, dar mai jos aveți clipuri din arenă cu scandările numelui lui Punk.

Referitor la Punk, se așteaptă ca el să fie prezent la AEW Rampage pe 20 august în United Center din Chicago. Săptămâna trecută la AEW Dynamite, Darby Alin a spus că vrea să se confrunte cu cei mai buni luptători și asta include pe cineva care crede că ar fi cel mai bun din lume. CM Punk nu a vorbit despre zvonul semnării lui cu AEW, dar a oferit indicii pe rețelele de socializare.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages