WWEWWE RAW

Fanii au scandat „Îl vrem pe Wyatt” în timpul segmentului dintre Goldberg și Bobby Lashley la RAW-ul din această săptămână

Episodul RAW-ului din această săptămână a început cu Goldberg și campionul WWE Bobby Lashley. Lashley și MVP au venit în ring pentru a ține un promo despre faptul că nu bagă în seamă provocarea lui Goldberg de acum două săptămâni pentru un meci la SummerSlam. Goldberg a spus că Bobby este un atlet de nivel înalt, un gladiator, dar vede frică în ochii lui.

În timpul promo-ului, fanii au scandat „Îl vrem pe Wyatt” și a existat reacții mixte pentru Goldberg. Segmentul s-a încheiat cu Goldberg care i-a spus lui Lashley că el este următorul.

Goldberg a părăsit ring-ul, iar Bobby Lashley s-a dus la fiul Hall of Famer-ului iar MVP i-a spus că Bobby va pune capăt carierei tatălui său. Goldberg a venit repede înapoi și l-a executat pe MVP cu un „Spear”.

De asemenea, următoarele meciuri au fost confirmate pentru Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an:

RAW Women’s Championship Triple Threat Match:
Nikki A.S.H (c) vs. Charlotte Flair vs. Rhea Ripley

Universal Championship Match:
Roman Reigns (c) w/Paul Heyman vs. John Cena

WWE Championship Match:
Bobby Lashley (c) w/MVP vs. Goldberg

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !