Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Ezekiel a făcut testul poligraf; S-a aflat adevărul!

Săptămâna aceasta, la RAW, Kevin Owens l-a avut invitat pe Ezekiel în segmentul ”The KO Show”. Lui Owens i s-a alăturat și Chad Gable, aceștia având misiunea de a demonstra că Ezekiel este chiar Elias. Gable a fost prezent pentru a-l pune la testul cu detectorul de minciuni.

După câteva întrebări de bază, Ezekiel a spus că numele său real este într-adevăr Ezekiel iar poligraful a confirmat că spune adevărul. De asemenea, când a fost întrebat dacă Elias este fratele său mai mare, rezultatul a fost că spune adevărul. Cu toate acestea, Owens a fost și el întrebat dacă numele său real este Elias, iar poligraful a confirmat că spune adevărul atunci când Owens a răspuns „Nu” la întrebare.

În cele din urmă, Kevin a preluat controlul și Gable a plecat, iar Ezekiel l-a numit pe Owens cel mai mare mincinos. Când Kevin Owens a părăsit ring-ul, Ezekiel a fost atacat de Gable și așa s-a ajuns la un meci între cei doi.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages